frunzadinpalma.blogspot.com Web analytics

frunza din palmă: strânsoarea lui George

16 iulie 2013

strânsoarea lui George

Eduard l-a prins de guler, l-a ridicat, l-a privit în ochi pe George, iar el a eliberat un strigăt dintre pilor şi unghiul duodenojejunal care a provocat căderea unei bucăţi de tencuială din zidul de alături. primul şi-a dezvelit dinţii pătrăţoşi într-un zâmbet, a intenţionat să spună ceva însă mirosul degajat de cavitatea bucală l-a determinat pe George inspire scurt apoi să expire brusc şi zgomotos.

Eduard l-a izbit de pământ cu toată forţa, apoi l-a ridicat din nou şi i-a aplicat o directă în figură care l-a aruncat câţiva metri în spate. l-a apucat de ceafă, l-a privit în ochi, l-a împiedicat şi i-a aplicat un şut puţin deasupra cavităţii lombare.

George a căzut, iar Eduard s-a aşezat cu genunchii pe pieptul lui şi l-a lovit cu palma peste obraz. şi-a înfipt degetele în faţa lui, l-a tras de păr până când George a urlat şi în următoarea fracţiune de secundă Eduard s-a înroşit.

mâna adversarului său a atins zona genitală, l-a prins de testicule şi l-a strâns cu toată forţa, iar mişcările bruşte, urletele nu l-au ajutat să scape din strânsoare timp de cinci minute.

George a reuşit să se ridice, i-a dat drumul şi profitând de un moment de neatenţie l-a împiedicat apoi a fugit.

Niciun comentariu: