frunzadinpalma.blogspot.com Web analytics

frunza din palmă: slot machine

19 februarie 2016

slot machine

cu insigna cu: Năstasă Alin, Relationship Manager BRD România, costum, cravată, părul ridicat cu gel după moda anilor 2005, un teanc de hârtii de 500 de lei în mână, stătea în faţa maşinii de joc privind fix simbolurile care se învârteau, se opreau într-o combinaţie necâştigătoare, se învârteau, iar combinaţie necâştigătoare. înjura câteodată, pronunţând clar cuvintele: "morţii tăi de aparat, nu mai puteai pune o lămâie?", se lumina brusc la faţă când trei simboluri formau o linie. introducea în aparat încă 500 de lei, apăsa butonul "autostart" şi privea fix cum se învârt. 

un băiat slab şi închis la ten, rezemat de spătarul scaunului lui Năstasă Alin, privea la ecran, protesta când o aşezare puţin diferită a simbolurilor putea duce la un câştig colosal: "crucea mătii, cine te-o mai inventat! în 35 de milioane să nu-ţi dea nimic!". alţi băieţi, cu şepci cu Parental Advisory şi pantaloni exagerat de strâmţi se adunaseră în jurul jucătorului, "uă, prostule, cât o băgat?""40 de milioane, uă, şi nu dă nica!" "uite, uă, muia, nu mai putea pune un pepene, că se scotea!" îşi vorbeau. 

Năstasă Alin era la ultimii 500 de lei, privea agitat la butoane, apoi la ecran, "poate dacă schimba jocu îi dădea" a zis băiatul slab, "o jucat super prost", a completat altul. s-a ridicat şi în locul lui s-a aşezat un băiat scund şi închis la ten, cu o hârtie de 5 lei în mână. a apăsat pe start şi ecranul s-a înnegrit, cu majuscule albe scria: "JACKPOT" şi creditul a crescut la 2000 de lei. "nu am venit prea inspirat azi!" a spus Năstasă Alin şi a plecat.

Niciun comentariu: