frunzadinpalma.blogspot.com Web analytics

frunza din palmă: ...

24 iunie 2017

...

Florin a scos din buzunar un teanc de bancnote de 100 de lei, a numărat 7 din ele, împingând cu degetul mare fiecare bancnotă, le-a desprins de celelalte, le-a făcut sul și le-a introdus în buzunarul de la spate al pantalonilor. a continuat să numere, cu o figură relaxată, o sprânceană ridicată și colțurile gurii într-un zâmbet abia perceptibil. s-a oprit la a doisprezecea bancnotă și le-a introdus în celălalt buzunar de la spate. a scos telefonul mobil din buzunarul din față, a împăturit ultimele trei bancnote și le-a așezat în locul lui. a deschis nasturele buzunarului din față al tricoului Polo, a pus telefonul și l-a închis la loc. 

lângă el, un bărbat închis la ten, cu un vultur tatuat pe brațul drept a scos dintr-o dubiță Mercedes Vito o sobă metalică, o femeie machiată cu albastru, cu ruj roșu aprins și o țigară în mână a ieșit din bloc, a alergat spre el și l-a îmbrățișat, bărbatul a închis dubița, au luat soba și au intrat în bloc.

Mihaela a scos din sacoșa de rafie o sticlă de suc Aro și i-a întins-o lui Andrei, el a privit-o zâmbind, i-a scos capacul, l-a băgat în gură și l-a scuipat după câteva secunde, Mihaela și-a luat avânt și l-a lovit cu palma peste ceafă - Andrei a scăpat sticla și a izbucnit într-un hohot de plâns. Mihaela l-a privit, s-a întors și a intrat în bloc.

Niciun comentariu: