frunzadinpalma.blogspot.com Web analytics

frunza din palmă: ...

18 februarie 2017

...

Maria a închis ochii, a tras din țigară, a scos fumul pe nări și a băut din doza de energizant. și-a privit unghiile cu oja roz decojită, a mai tras un fum, l-a suflat lung și și-a așezat bluza peste sâni. Ana privea în gol, sprijinită de zid, mișcându-și capul pe ritmul melodiei ce răsuna din boxa portabilă. 

"ce-i asta, fă?" a întrebat Maria, "o cântî unu', fă, Mario din Ferentari, di la Țâmburaș o știu!". "îi mișto!" a replicat Maria și i-a întins Anei jumătate de țigară. ea a stins-o de zid, a privit-o câteva secunde și a așezat-o în buzunarul gecii.

"ce faci, fă?" a întrebat Maria, "da eu disearî ci fumiez?!" a răspuns Ana și s-a așezat pe bordură să-și lege șireturile. "ai văzut ci papuci am, fă? di la outlet i-am luat, nu știi tu di astea!" a spus și a izbucnit în râs, "ci china-shop vrei sî zici!?" a replicat Maria, și-a privit reflecția în ecranul telefonul și și-a țuguiat buzele. s-a aplecat după doza de energizant de pe asfalt, fusta i se ridicase lăsând la iveală o parte din chiloții albi, iar Ana i-a aplicat o palmă peste fese. 

un bărbat gras le privea mușcând dintr-un hamburger, ștergând sosul din jurul gurii cu mâneca salopetei.

Niciun comentariu: