frunzadinpalma.blogspot.com Web analytics

frunza din palmă: Papiloma

8 august 2012

Papiloma

    Sunt strămoşul nenăscutei Ezra Pound,rudă îndepărtată cu astronomul britanic Edward Maunder şi elevul ilustrului Tahoma Van Haettenschweiler. Numele meu – Arial Black, figură importantă a spaţiului cultural Malaindonezian, realizator de emisiuni Tv şi radio. Locuiesc la etajul opt al unui bloc de 10 etaje alături de Papiloma, o capră din specia Agavac. 
    O scot de 2 ori pe zi în parc, dimineaţa şi seara, în lesă. E o capră deosebit de frumoasă şi deşteaptă, un exemplar provenind dintr-o familie nobilă – străbunicul ei, Logoff, a fost primul ţap care a reuşit să leviteze. 
    Papiloma era foarte sănătoasă, niciun exemplar din familia ei nu a contractat până acum boala “mamită cu evoluţie benignă.” Când au apărut primele simptome – lapte apos şi sărat, nu m-am gândit că necesită o vizită la veterinar, ea fiind o capră extraordinar de sănătoasă şi frumoasă. 
    Am aflat apoi că are “mamită cu evoluţie gravă”: febră, tulburări generale, aglaxie, conjunctivită,ulcere corneene şi chiar noduli în parenchimul mamar, atrofia glandei mamare. Eram pregătit să o înmormântez, dar ea a vomitat o cireaşăla baie şi a revenit la normal.

Niciun comentariu: