frunzadinpalma.blogspot.com Web analytics

frunza din palmă: meciul de rugby

29 august 2013

meciul de rugby

echipa roşie beneficia de posesia mingii la începutul meciului, dar jucătorii din pachetul de înaintare al echipei albastre erau net superiori adversarilor lor şi, surprinzător, Edan se afla pe banca de rezerve.

Ornion a încercat să treacă printre adversari până la terenul de ţintă al echipei albastre, însă a fost blocat de către Skonsk, a căzut, iar Zellepin i-a pasat lui Juaningo, mingea a ricoşat din piciorul lui deasupra buturilor adverse.

de la 3-0, scorul a ajuns la 9-0 pentru echipa albastră, punctele fiind obţinute în totalitate prin lovituri de pedeapsă, de altfel, jucătorii păreau odihniţi la jumătatea meciului, spre deosebire de adversarii lor care nu au reuşit să execute măcar un eseu, se împotmoleau, erau înconjuraţi imediat ce intrau în posesia mingii, abia reuşeau să ajungă la linia de trei sferturi şi acolo, extenuaţi, să fie deposedaţi şi să le fie imposibil să se întoarcă la timp în apărare.

Cikov a redus diferenţa de la 12-7 la 12-10 în a doua repriză, iar Ingdir a intrat în posesia mingii, a trecut printre Iuanhu, Thuler şi Hanran, a ajuns faţă în faţă cu masivul Rutc.

acesta îl aştepta cu picioarele depărtate şi pumnii strânşi, pântecul i se revărsa peste bata pantalonilor, iar toţi se aşteptau, observând viteza cu care se îndrepta spre adversar, să survină o ciocnire şi, fără îndoială, Ingdir să piardă mingea, chiar şi Isiof, Enka şi Ranho care alergaseră până atunci în urma lui, văzând că se îndreaptă spre Rutc, au încetinit, iar coechipierii aflaţi mai departe de terenul de ţintă strigau: "dă-mi-o, dă-mi-o!".

el, dimpotrivă, a grăbit pasul, părea că nu-l vede pe Rutc sau că vrea să treacă prin el, nu arăta deloc că ar intenţiona să-l ocolească, iar când Ingdir a ajuns la aproximativ 10 m distanţă de adversar, masivul Rutc a păşit în spate, s-a încruntat, a strigat, apoi în faţă.

a aruncat mingea pe direcţie verticală, Rutc a prins-o, dar Ingdir s-a izbit în el şi din această cauză a scăpat-o. Ingdir a recuperat-o, însă adversarul l-a împins şi a căzut, dar s-a ridicat foarte repede şi s-a ciocnit din nou cu el, apoi Rutc l-a dat la o parte, într-o clipă de neatenţie adversarul a revenit pe poziţii.

Geniloni, Vinke şi Hojn i-au înconjurat, dar nu îndrăzneau să intervină împotriva lui Rutc - acesta parcă se împotmolea la fiecare mişcare, nu reuşea să-i facă faţă lui Ingdir. furios, s-a aruncat asupra lui, i-a luat mingea, însă într-o secundă adversarul s-a postat în faţa lui. a urlat, i-a smuls-o, dar nu a reuşit să se menţină în posesia ei decât câteva clipe. Ingdir i-a luat-o din nou, o strângea la piept ca pe un copil, îşi lipea obrazul de suprafaţa ei.

dă-miooo! strigau Venajun şi Polan.

când Rutc se îndrepta furios spre el, s-a strecurat în genunchi printre picioarele lui şi a ajuns în terenul de ţintă.

Niciun comentariu: