frunzadinpalma.blogspot.com Web analytics

frunza din palmă: şutul lui Sabarab

14 septembrie 2013

şutul lui Sabarab


Kiven i-a driblat extraordinar pe Golog şi Nsanhen, a strecurat balonul printre picioarele lui Nesal, l-a preluat până la centrul terenului unde a şutat în transversală, iar de acolo a ricoşat în piciorul lui Jurj, apoi Seifert a respins-o în careul advers. Onino i-a pasat lui Gorg care a finalizat trimiţând-o mult peste poartă.

intervenţia portarului Ileon la şutul lui Unjej a fost aplaudată de Hoknov, Jilevin şi Otcodon, susţinătorii echipei verzi. a plonjat şi l-a respins cu vârfurile degetelor în bară.

scorul era 1-0 pentru echipa verde. golul a fost marcat de Geniloni, l-a driblat pe portar şi a introdus-o în poartă cu câlcâiul.

acum echipa roşie desfăşura contraatacul, balonul a ajuns la Joliainv care a centrat şi AUTOGOOOL! mingea a fost deviată de Regorg în plasă.

Kstova l-a înlocuit pe Regorg şi a marcat cu un şut de la distanţă imparabil.

"nu se poate!" a exclamat Nieg şi a murmurat o înjurătură, neaşteptat de mulţi susţinători ai echipei roşii au fost demoralizaţi după reuşita lui Kstova şi au părăsit terenul, iar galeriei adversarilor i s-a mai alăturat Kalium.

scorul a devenit 3-1. Kstova a marcat cu o lovitură de cap, iar după două minute a executat un penalty. portarul nu a avut nicio şansă.

chiar de la 4-1, echipa roşie a reuşit să reducă diferenţa la 4-3 şi au mai rămas câteva minute de joc.

"daţi gol, măăă!" a strigat Csaba, un susţinător al echipei verzi. "nu vă lăsaţi!"
"hai, că puteţi!" a urlat Genkov din partea echipei roşii.

Rudolf a centrat, era minutul 90. după centrarea lui perfectă era neapărat ca Sabarab să înscrie. mingea a atins pământul, a ricoşat chiar deasupra piciorului lui. acum putea şuta, şi-a luat avânt şi a lovit pe lângă minge. 

Niciun comentariu: