frunzadinpalma.blogspot.com Web analytics

frunza din palmă: Andrei şi bolovanii

9 septembrie 2014

Andrei şi bolovanii

Andrei întreba bolovanii dacă să-i mai dea pe tobogan, striga: "iuhuu!" şi sărea de fericire când alunecau, aplauda şi îi întreba: "vă distraţi?".

a scăpat un bolovan şi l-a ridicat imediat, l-a sărutat şi l-a strâns la piept, apoi l-a adăpostit sub tricou.

i-a dat câte unul în scrânciob, dar o bătrână de pe bancă l-a atenţionat:
"în loc să se dea un copil acolo, tu pui pietre!"

a aşezat bolovanii într-o grămadă în leagăn, dar au căzut când i-a împins mai tare, apoi i-a pus cu grijă pe bancă, i-a şters cu o frunză şi le-a spus: "scuzee! vă doare? mă iertaţi?"
i-a dat în balansoarul cu arcuri câteva minute, apoi s-a dezbrăcat şi i-a aşezat pe tricoul său, la umbră şi i-a întrebat: "vă e frig? mai veniţi şi mâine?"

o femeie cu o jumătate de faţă vânătă l-a strigat:
"Andrei, vin la mama!".
"Andrei, vino odată, dumnezeii mă-tii de copil", dar a văzut că nu vine şi s-a întors în barul din apropiere. a revenit în faţa parcului după câteva minute şi a strigat:
"vino odată, copil handicapat!"

Andrei s-a împiedicat de unul din bolovani când alerga spre ea, l-a luat şi l-a izbit de pământ întrebându-l: "de ce îmi pui piedică?! Prostule!", l-a ridicat din nou pentru a-l izbi de pământ, dar şi l-a scăpat pe picior. l-a luat şi l-a aruncat nimerindu-l pe Fernando care l-a înjurat de mamă, i-a arătat degetul mijlociu, a alergat în direcţia lui, l-a împiedicat şi l-a prins de guler, l-a tras înspre el apoi l-a împins, l-a trântit la pământ şi i-a dat câţiva pumni în maxilare. l-a întrebat: "de ce dai cu piatra? ţi-am zis să nu mai dai cu piatra!", i-a pus genunchiul pe piept şi i-a dat câţiva pumni în figură.

Andrei s-a ridicat plângând şi a lovit bolovanul cu piciorul, dar l-a durut şi nu a mai putut merge.
"tâmpitule!", i-a strigat şi l-a aruncat cu toată forţa într-o poartă de fier, dar un locatar al blocului de vizavi l-a observat de la fereastră şi i-a zis:
"de ce faci atâta zgomot? nu ştii să te joci frumos, ca un copil normal. ia pleacă acuma din parc! pleacă până nu vin la tine. puteai să-i dai în cap cuiva cu piatra aia!"

"numai din cauza ta!" i-a strigat Andrei bolovanului şi a plecat.

Niciun comentariu: