frunzadinpalma.blogspot.com Web analytics

frunza din palmă: cum se deschide o poartă

4 septembrie 2014

cum se deschide o poartă

"deschide-te odată, crucea mă-tii! cine naiba a încuiat-o?" a întrebat şi a vrut să sară gardul, însă a alunecat când a pus piciorul într-o gaură din plasa de sârmă. după ce a înjurat poarta şi pe cei care ar fi încuiat-o, a dorit din nou să o deschidă, ajutat de doi prieteni, însă zăvorul nu se clintea.

s-au înfuriat şi au lovit-o cu pumnii, picioarele, cu bolovani, iar cel aflat acolo de la început a spart de ea o sticlă de bere de 0,5 l. a încercat să o escaladeze, dar a căzut stârnind râsete între copiii de pe o bancă.

a lovit poarta cu mânerul din fier desprins dintr-un balansoar cu arcuri, iar câteva doamne în vârstă deranjate de zgomot l-au somat să înceteze, dar el le-a ignorat, schimbând mânerul cu o scândură.

un băiat, observând un coş de gunoi desprins din pământ, a propus să arunce recipientul şi să lovească poarta cu bara de fier pentru a o doborî.

au aplicat planul, dar bara cântărea câteva zeci de kilograme. au adus-o greu în faţa porţii, dar un bărbat a strigat din spate: "ce faceţi acolo?" tocmai când voiau să lovească.

"vrem să deschidem poarta" au răspuns.
"uitaţi, nu se deschide" a completat primul aflat acolo, împingând-o sugestiv.

"dar nu aşa se deschide!" a replicat bărbatul, a tras poarta înspre el şi s-a deschis cu un scârţâit.

Niciun comentariu: