frunzadinpalma.blogspot.com Web analytics

frunza din palmă: "unde-i telecomanda?"

30 mai 2013

"unde-i telecomanda?"

a întrebat Liviu, Maria i-a răspuns că nu ştie, el i-a spus că ea a umblat ultima cu telecomanda, s-a uitat sub pernă, a întrebat-o dacă nu a luat-o cumva cu ea în bucătărie, ea i-a răspuns că nu şi că el a schimbat ultimul programul seara trecută, el a presupus că telecomanda a căzut de pe pat în timpul nopţii, ea a strâmbat din nas şi a spus că e puţin probabil, Liviu a ieşit din cameră, iar după un minut s-a întors şi a zis că nu a găsit-o nici în sufragerie, Maria a exclamat "offf!" şi a spus că trebuie să fie undeva.

el s-a oprit în mijlocul camerei, a scrutat încăperea, a clipit, s-a încruntat, a privit spre tavan, apoi în jos, a făcut un pas în faţă, s-a sprijinit de spătarul scaunului tocmai când Maria intra. s-a întors la 180 de grade şi s-a uitat pe pervaz - nu era acolo, iar Maria s-a aşezat pe fotoliu, roşie la faţă, cu ochii tulburi, i-a spus că o caută de jumătate de oră şi a întrebat unde e. au căutat-o până şi în papuci, în cănile din bucătărie.

Liviu s-a aşezat pe marginea patului, a privit ecranul negru apoi beculeţul roşu câteva secunde, a clipit apoi a privit din nou - un minut, două, trei - încât l-a aprins cu privirea.

Niciun comentariu: