frunzadinpalma.blogspot.com Web analytics

frunza din palmă: marius, andrei, george, viorel, claudiu

27 martie 2013

marius, andrei, george, viorel, claudiu

marius avea gura strâmbă, părul ciufulit, buza spartă. andrei se ţinea cu mâinile de burtă, gâfâia, tuşea, strângea pumnii. în dreapta, viorel, george şi claudiu stăteau turceşte pe podea şi râdeau. alexandru se urcase cu fundul pe pervaz. mihaela a deschis uşa încăperii, a intrat. "a ce miroase aici!" a zis şi a ieşit.

marius a respirat, l-a privit pe andrei în ochi câteva secunde. s-a repezit la el, l-a prins de guler. andrei a ripostat lovindu-l cu genunchiul între picioare. marius a urlat şi l-a izbit cu capul de perete.

andrei l-a apucat de ceafă, l-a tras spre el, viorel s-a ridicat, l-a lovit cu palma în spate pe marius. george l-a împins pe viorel iar acesta s-a împiedicat de piciorul unui scaun şi a căzut.

andrei l-a împiedicat pe marius şi l-a pus la pământ ca tuvshinbayar naidan pe taigir kaibulaev în meciul de judo din 5 august 2012.

claudiu şi george strigau, îşi dezveleau dinţii galbeni, pătrăţoşi şi-i determinau pe cei de lângă ei să se întoarcă cu spatele sau să se strâmbe (din cauza mirosului).

viorel s-a ridicat şi şi-a înfipt degetele în grumazul lui marius. el l-a apucat de guler, i-a rupt tricoul, l-a lovit cu pumnul. viorel a fugit din încăpere.

marius l-a împins pe andrei. acesta s-a aruncat asupra lui. toţi cei din jurul lor s-au retras încet-încet. erau obosiţi, zgâriaţi, aveau buza spartă, ochiul vânăt. marius a fost aproape să-l trântească la pământ pe andrei. pumnul acestuia a fost aproape să-l lovească în ochi pe marius.

andrei l-a tras de păr, marius l-a muşcat de deget, andrei l-a prins de gât şi l-a strâns. marius s-a înroşit, a urlat, s-a zbătut.

Niciun comentariu: